Táborozni életed nagy élménye lehet

Július végén és augusztus elején ismét kreatív és alkotókeddvel teli gyereksereg népesíti be a kecskeméti egyetem kampuszának épületeit és sportpályáit. A PEOPLE TEAM tábor 2022-ben lesz 32 éves. Ma már olyan gyerekek is táboroznak itt, akiknek a szülei is PT-sek voltak. A 7-17 éves jelentkezők idén már 17 izgalmas és innovatív téma közül választhatnak.
Táborozni életed nagy élménye lehet

A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják, saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el. A tanulás komoly, de a lényeg az alkotómunka.

Kamerák, drónok és fakanál

A PEOPLE TEAM angoltáborként indult, de a kínálatba néhány éven belül felkerült a programozó tábor is. Ma már külön szekciót kapnak a 3D konstruktőrök, a robotika szerelmesei és a drónépítők. A játékokat kedvelők a gamer- és a játéktábort választják. A filmes- és a fotóstábor résztvevői kamerával a kezükben örökíthetik meg a világot. A színészek két hét alatt egy igazi előadást állítanak színpadra. Az író- és költőpalánták verseket és novellákat írnak. A kuktatáborosok ételkölteményeket alkotnak, a kézművesek festenek és rajzolnak. A természettudományos tábor kis tudósai kísérleteket végeznek. Az örökmozgóknak érdemes a sport- vagy a tánctábor kínálatát tanulmányozni.

Küzdelem a Nyunyókáért

Délután és este a kikapcsolódásé a főszerep. A tábor területén számtalan szabadidős program választható. Természetesen a strandolás a csúszdaparkban sem maradhat el. Egy-egy turnus alatt különböző színekkel jelölt csapatok versenyeznek egymással A csapat minden tagjának feladata és szerepe lesz, mert csak így nyerhetik meg a fődíjat, az aranykupát. Minden táborozó álma, hogy megnyerjen egyet a tábor kabalájából, a Nyunyókából. A táborba mindennap érkeznek meghívott vendégek. Íjászok, középkori lovagok, óriáskígyók, nyomkereső kutyák és lepkegyűjtők mutatkoznak be.

Barátok és hobbi

A rengeteg program során a táborozók újabb és újabb társaikkal kerülnek kapcsolatba. A srácok megtanulják, hogyan alakítsanak ki barátságokat, hogyan ismerkedjenek könnyedén. Nemcsak az adott tábor tematikája alapján gyűjthetnek be új hobbikat, hanem egymástól is elleshetnek olyan kedves elfoglaltságokat, amelyek egy életen át elkísérik őket. A 3 turnust kínáló programsorozat időpontjai júliusban és augusztusban vannak. Részletes információ és jelentkezési lap honlapon.

Még több információ a https://legjobbtaborok.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Szállás kastélyban? Miért ne? Amennyiben egy csendes és természetközeli helyre vágytok, próbáljátok ki a cikkben is megismerhető kastélyszállót!

5 szuvenír Moszkvából

5 szuvenír Moszkvából

Moszkvának vannak olyan tipikus nemzeti "ereklyéi", amelyeket nekünk is be kell szerezni, ha már ott járunk.

Traktorral a Föld körül

Traktorral a Föld körül

Egy John Deere traktorral érkezett a menyasszony az esküvőre – szóltak a hírek Vas megyében egy pár éve, amikor is egy John Deere traktor gördült be a művelődési ház udvarára.