Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Gondolkodtál már rajta, hogy milyen hatással lehet rád, ha kastélyban foglalsz szállást? A pároddal igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat, hiszen itt mindent megkaptok, ami a teljes feltöltődéshez szükséges. Mindemellett ráadásul számos program és igazi gasztronómiai élmény is vár rátok, ha hasonló vendéglátóhelyet választanátok.
Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

.

Szállás kastélyban

Legyen szó nászútról, egy hosszabb hétvégéről, vagy arról, hogy egy kis csendre vágytok, egy természetben található szálláshely bármelyik esetben tökéletes választás lehet. A Nógrád megyében található kincs a Cserhát hegye alatt helyezkedik el, ahol igazi időutazásban lehet részetek. A nyugodt és békés légkör segít, hogy teljes mértékben ki tudjatok kapcsolódni a mindennapi rohanásból.

Mi vár rátok a Sziráki kastélyban?

Nemcsak kellemes légkör, hanem számos egyéb apróság is vár rátok, ha kastélyszállót választotok. Ilyenek például a rendkívül ízletes vidékies ízek, amit kedves kiszolgálással egészítenek ki. A grófi kényelemhez ráadásul hozzátartozik a csodálatos környezet is. Az aktív pihenést kedvelők számára is remek választás lehet, hiszen a környéken számos lehetőség akad kirándulni. Az épület mellet található őspark egy rendkívül változatos és emlékezetes terület lehet számotokra.

Persze nem szabad megfeledkezni a wellness szolgáltatásokról sem, amikből szintén nincs hiány. A szolgáltatásokat ugyanis úgy alakították ki, hogy bárki megtalálja a szívéhez közel állót. Mindenki számára van lehetőség, hogy lefoglalja magát, hiszen itt nemcsak a szabad levegőn tudtok pihenni. A parkban található háromszintes épületben alakították ki a wellness részleget, ahova belépést követően azonnal nyugalom tölt el benneteket. A masszázsfajták között többfélét is találhattok, amik segítségével végre elengedhetik a mindennapos stresszt. Kipróbálhatjátok továbbá a sókabint is, ahol akár teljesen meg is tudtok tisztulni a rengeteg szmogtól és káros anyagtól.

Ami a relaxációt illeti, a pezsgőfürdő remek megoldást nyújthat, hogy hosszabb távon is megmártózhassatok. A hölgyek számára pedig akár a kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

Milyen szobák állnak rendelkezésre?

A szállás kastélyban lehetővé teszi, hogy többféle szobát és lakosztályt foglalhassatok le. Vannak helyiségek a főépületben, a szárnyrészlegben, illetve a tetőtérben is. A deluxe változatok mellett vannak superior és classic szobák egyaránt. Utóbbiból hét darab áll rendelkezésre, így érdemes időben cselekedni, ha Szirákon szállnátok meg.

Összegezve

Biztosan mindenki hallott már a kastélyszállókról, de azzal kevesebben vannak tisztában, hogy mim is vár az emberre egy ilyen helyen. A szállás kastélyban lehetőséget ad arra, hogy természetes környezetben pihenhessétek ki magatokat, de akár aktívan is fel tudjatok töltődni.

Kapcsolódó cikkek

Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Milyen élményekben lehet részed egy kastélyszállóban?

Szállás kastélyban? Miért ne? Amennyiben egy csendes és természetközeli helyre vágytok, próbáljátok ki a cikkben is megismerhető kastélyszállót!

A világ 7 legfurább étele

A világ 7 legfurább étele

Ettél már fura ételeket? A cikkben most is különös, olykor már bizarr ételeket mutatunk be.

9 csodálatos tény Indiáról

9 csodálatos tény Indiáról

India egy felettébb misztikus hely és mindig van mit erről a szépséges helyről tanulni.