Youtuber leszek!

Folyamatosan a YouTube-on lógsz?
Média tábor 2023

Folyamatosan a YouTube-on lógsz? Fejből vágod az összes trendi kihívást? Pontosan tudod, miről szól Dancsó Peti legújabb videója? Ha álmodból keltenek, akkor is képes vagy ábécérendben elhadarni a legtöbb követővel rendelkező első húsz magyar vlogger nevét? Netán arról álmodozol, hogy egyszer valaki a te nevedet is közéjük sorolja? Talán nem is kell olyan sokat várni, hiszen idén nyáron akár egy hét után beindíthatod a saját YouTube-csatornádat.

A PEOPLE TEAM csapata idén harmincadik alkalommal rendezi meg nagyszabású nyári táborait. A több mint húsz lehetőség közül a szemfülesek hamar megtalálhatják a YouTube-tábort. Haul, DIY, kütyütesztelés, gameplay. A legleleményesebb táborozók pedig saját ötleteiket is megvalósíthatják, legyen szó akár csináld magad videókról, tuti tippekről, esetleg meghökkentő sztorikról.

Na de mindezt hol? Tökéletesen felszerelt stúdiószobák állnak majd a rendelkezésetekre, de a tábor területén is jó pár izgalmas forgatási helyszínt találhattok. Vedd fel a bemutatkozó videódat a teniszpályán, a bowlingteremben, az esti koncert közben vagy az úszómedence mellett! Ami biztos: kész anyag nélkül senki nem mehet haza. A munkád gyümölcse pedig egy olyan emlék, amit bármikor újra megnézhetsz, megoszthatsz, folytathatsz.

Vajon lehet ezt még fokozni? Naná! A táborban kedvenc YouTube-sztárjaidtól tanulhatod meg, hogyan kell kezelni a kamerát és miként lehet a legegyszerűbb, ám leghatásosabb módon megvágni az anyagokat, vagy bevágni a videódba egy tuti mémet. A korábbi években a táborlakók összefuthattak már Balukával, Bánki Benivel, Lorett-tel, Lovas Henivel, Nasz Danival és Pozsik Zsomborral is. Az interaktív workshopokon túl izgalmas kulisszatitkokra is fény derül a hét folyamán.

A tapasztalt vloggerek segítenek megtenni az első lépéseket, vagy ha azon már túl vagy, közösen találhatjátok ki, merre haladj tovább. Ha jól érzed magad, akár három turnusra is maradhatsz. És ki tudja? A végén talán már te tanítasz valamit az újonnan érkezőknek…

Kapcsolódó linkek:
https://peopleteam.hu
https://www.youtube.com/user/PeopleTeamMedia
https://www.instagram.com/peopleteamofficial
https://www.facebook.com/peopleteam/

Kapcsolódó cikkek

6 érdekesség a világ minden tájáról

6 érdekesség a világ minden tájáról

A fura dolgokra mindenki kíváncsi, még akkor is, ha azok nem itthon, hanem a nagyvilágban történnek.

A világ 7 legfurább étele

A világ 7 legfurább étele

Ettél már fura ételeket? A cikkben most is különös, olykor már bizarr ételeket mutatunk be.

8 meglepő információ, amiről még biztos nem hallottál

8 meglepő információ, amiről még biztos nem hallottál

Ezúttal a gyümölcsöket vesszük górcső alá, azaz néhány gyümölcsről olvashatsz érdekességeket.