Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

A megfelelő kristály kiválasztásához először is át kell gondolnia, hogy mit szeretne a kristály ékszerektől. Ezután hagyhatja, hogy az intuíciója vezesse a megfelelő kő kiválasztásának folyamatában. A kristály megvásárlásának kezdeti szakaszában érdemes megtisztítani a kristályt. Ezáltal ki tudja vonni a kristályból azokat a tulajdonságokat, amelyek a legkedvezőbbek az ön számára.
Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

A kristály ékszer kiválasztásakor vegye figyelembe a személyiségét és azt, hogy mi a szándéka a darabbal. Ha olyan ember, aki a nyugodt és békés környezetet kedveli, választhat olyan kristályokat, amelyek a csillagjegyét képviselik. Alternatívaként, ha extrovertált, viselhet olyan kristályokat, amelyek az ellenkező személyiségtípust képviselik. Ez segít kiegyensúlyozni a belső energiáját. Érdemes azonban kísérleteznie a különböző kristálytípusokkal, mielőtt megállapodna egy mellett.

Néha egyszerűen csak egy kristály nevének vagy hangulatának leolvasása is visszajelzést küld a testének. Ha nem érez vonzalmat egy adott kristály iránt, akkor használhatja a szemét, hogy felismerje melyik is talál igazán önhöz. Ha ezt eleget gyakorolja, meglátja, hogy éles intuíciót fog kifejleszteni az ön számára megfelelő kristály megtalálására.

Bár a kristályszakértők mind egyetértenek abban, hogy bizonyos kristályok bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek, a választás nem könnyű. A kristályok világában rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, és a megfelelő kristály kiválasztásának folyamata zavarba ejtő lehet. Van azonban néhány módszer, amellyel megkönnyíthetjük a folyamatot. Íme néhány hasznos tipp a megfelelő kristály kiválasztásához. A csillagjegye alapján is választhat kristályt.

Mielőtt kristályt választana az ékszerekhez, tudnia kell, hogyan tisztítsa meg megfelelően. Egyes kövek vízbe merítve mérgezővé válnak, ezért vásárlás előtt utána kell járnia. Egyes kristályokat vízzel is megtisztíthatja, de óvatosnak kell lennie, mivel egyes kövek vízben oldódnak. Ezenkívül ügyelnie kell arra, hogy a kristályokat tisztán tartsa, és mentesítse őket minden negatív energiától és szkepticizmustól.

Ha diák, jó választás lehet egy tanulókő megvásárlása. A fluorit segíthet a koncentrációban, csökkentheti a vizsgákkal kapcsolatos stresszt. Míg az akvamarin nyugtató hatású, és lehetővé teszi az elme természetes működését. Emellett segíthet a relaxációban is. Ez azt jelenti, hogy a kristály ékszerek viselése segíthet ellazulni és földhözragadtabbnak érezni magát.

Kapcsolódó cikkek

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark és a divatvilág régóta jóbarátok

A Forevermark, a neves ékszermárka, hosszú évek óta szoros együttműködést ápol a divatvilág különböző szereplőivel, hogy lenyűgöző és egyedi ékszereket hozzanak létre.

Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

A megfelelő kristály kiválasztásához először is át kell gondolnia, hogy mit szeretne a kristály ékszerektől.

Karkötő választás az őszi időszakra

Karkötő választás az őszi időszakra

Közeleg az ősz, ezért szeretnél néhány új karkötőt? Nézd meg az online ékszer választékot, s ismerd meg a legtrendibb ötleteket cikkünkből!