Egy örök klasszikus újragondolva: így divatos a ballonkabát

A ballonkabát egy olyan ruhadarab, ami már évtizedek óta állandó szereplője a kifutóknak. Akadnak a szezonnak megfelelő fajtái is, de ennek ellenére sem megy ki a divatból a hagyományos szabásvonalú verzió sem.
Örök klasszikus a ballonkabát

Akadnak olyan alapdarabok, amik időtálló befektetésnek bizonyulnak, hiszen amíg az új divatok jönnek és mennek, ezek sikkes kiegészítőink maradnak akár évtizedekig is. Éppen ilyen a ballonkabát is, amivel a megszokott szín és forma mellett, a némileg felfrissített fazonokban, árnyalatokban is találkozhatunk a nagy divatházak kínálatában.

Stílusos kiegészítője szinte bármilyen összeállításnak, a laza sportcipős szaladgálós szettnek éppen annyira, mint egy elegánsabb kosztümnek, magas sarkúval.A teveszín, a lágy bézs nem megy ki a divatból, viszont az éppen aktuális divatszínekben is mindig megtalálhatjuk a nekünk tetsző darabot. Az év színei, azaz a sárga és a szürke éppúgy elérhetőek az üzletek kínálatában, mint a klasszikus társai. Az fekete-fehér kombináció mindig sikkes és elegáns, éppen ezért nem meglepő, hogy időről-időre újra magára vonja a figyelmet. Ahogy azt teszi most is, esetleg a sakk sikerén felbuzdulva, egy kockás példány formájában.

Amikor a hosszú téli szürkeség után megérkezik a tavasz, sokan nyúlnak szívesen a színesebb darabok után. Nekik kedvez a pasztell árnyalatokban is elérhető verzió, egy visszafogott zöld, kék, rózsaszín ballonkabát, hosszú ideig társunk marad majd a mindennapokban.

A különböző kabáthosszak közül a legalább térdig érők az idei győztesek. Ezek a mostani szezonnak megfelelő ballonujjal egészülnek ki, illetve különleges vállmegoldásokkal, válltömésekkel. A laza szabású, lábszárközépig érő verziókat korábbi elődeihez hasonlóan párosíthatjuk sportos és elegáns ruháikkal, az eredmény önmagáért beszél majd.

Kapcsolódó cikkek

Karkötő választás az őszi időszakra

Karkötő választás az őszi időszakra

Közeleg az ősz, ezért szeretnél néhány új karkötőt? Nézd meg az online ékszer választékot, s ismerd meg a legtrendibb ötleteket cikkünkből!

Milyen nadrágot viselj?

Milyen nadrágot viselj? - avagy melyik nadrágot mikor illik hordani

A hétköznapokban nehéz nap mint nap kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat, valamint megfelelő kombinációjukat.