3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat

A technológia bekúszott ma már minden otthonba. Rengeteg előnye van, hiszen az okostelefonunk segítségével, pillanatok alatt segítséget kérhetünk. Az internet lehetőséget biztosít megannyi információ magunkba szippantására és lehetőségünk van még több tudásra szert tenni, más országokban élő emberekkel ismerkedni. Rengeteg előnye is van a technológia fejlődésének, és csakis rajtunk múlik, hogy mire használjuk ezeket az eszközöket és legfőképpen, mikor. Hiszen ezeknek az eszközöknek a használata nem mehet a társas, a szociális kapcsolatok rovására, mert akkor magányosak leszünk, és hiába vannak modern eszközeink, ha senki sincs, aki meghallgat bennünket. Mit tegyünk, hogy az okos eszközök, ne rombolják a kapcsolatainkat? Mutatunk 3 módszert, vagy ha úgy tetszik, megoldást a probléma orvoslására.
Módszerek - 3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat – a jobb kapcsolat kialakítására.

1. Az ágyba ne vigyél telefont, laptopot

Nagyon sok pár mindenféle kütyüt használ az ágyban. Míg az egyik személy a laptopon dolgozik, a másik telefonál, vagy szörföl a neten. A hálószobába még a televíziót sem javasolják a szakemberek, mivel a tévé által kibocsátott kék fény csökkenti a melatonin - termelést, ami pedig rontja az alvás minőségét. A hálószobába már telefont és más technikai eszközt se szabadna vinni, hiszen a hálószoba egy szentély, a nyugalom, a relaxáció, a feltöltődés színtere. Ne engedd, hogy a technika teljesen beférkőzzön az életedbe! Hiszen nagyon megronthatja a kapcsolatodat.

2. Elég kevesebb kütyü, fontosabb a személyes kommunikáció

Rengeteg olyan telekommunikációs eszköz van az életünkben, ami lehetőséget teremt, hogy még többet kommunikáljanak egymással a párok. Sokan mégsem teszik, illetve ezek az üzenetek olyan személytelenek. Sokan csak ezeken az eszközökön keresztül vallanak szerelmet, mintha az emberek félnének a személyes kontaktustól. Szakértők véleménye szerint, van haszna ezeknek az eszközöknek, csak sajnos az emberek többség nem arra használja azokat, amire kellene, és ennek a személyes kapcsolatok látják kárát. A párkapcsolatok is.

3. Esténként ne hagyd bekapcsolva

Amikor este hazamennek a párok, arra lenne szükségük, hogy egymással foglalkozzanak, beszélgessenek, megvitassák a nap eseményeit. Ehelyett, nagyon sokan a telefont bámulják és egymással nem, vagy csak alig beszélgetnek. Mi lenne, ha este, adnátok magatoknak 10 percet, amíg átnézitek a fontos üzeneteiteket, majd mindketten rezgőre állítanátok a telefont? Ha nem akarjátok lenémítani, akkor vigyétek másik szobába a telefonokat. Így is meghalljátok, ha keres titeket valaki, de legalább nem veszitek a kezetekbe, nem nyomkodjátok a gombokat és a nem a telefonnal, hanem egymással foglalkozok.

Olvasd partnerünket, az Internetvilág portált is.

Kapcsolódó cikkek

Az olvasás - 4 ok az olvasásra, csakis férfiaknak – jót tesz a kognitív funkcióknak.

4 ok az olvasásra, csakis férfiaknak

Nem csak a testünknek, az agyunknak is szüksége van arra, hogy rendszeresen megtornáztassuk. Az olvasás is egy ilyen agyi torna.

A magas koleszterin - Csökkentsük a koleszterinszintet, óvjuk a szívünket! – veszélyezteti az egészséget.

Csökkentsük a koleszterinszintet, óvjuk a szívünket!

Az LDL – koleszterinszint csökkentése nagyon lényeges, hiszen a magas szintje oka lehet a szív – és az érrendszeri betegségek kialakulásának. Mutatjuk, hogy milyen módon csökkenthetjük ennek a koleszterinnek a szintjét.

A felnőttekre is pozitívan hat - 4 nyomós ok, hogy kifestőt vegyél magadnak – a kifestő.

4 nyomós ok, hogy kifestőt vegyél magadnak

Ma már felnőtteknek is készítenek kifestőket. Nem véletlenül. Hihetetlen milyen nyugtató hatása van az elmére és még a szorongást is csökkenti. Mutatjuk, hogy milyen hatásai is vannak még ezeken kívül.