Női ruhák: blúz, leggings, dzseki, kabát – itt az idei divat!

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Női ruhák: blúz, leggings, dzseki, kabát – itt az idei divat!





Az S-től XXL méretig kapható lyukhímzéses pólóblúz biztos elnyeri majd a tetszésünket, hiszen a fehér és sötétkék színben is elérhető felső első része szinte teljesen ezzel a megoldással készült, csak az ujjakon és a hátsó részen nem található meg a hímzés. Maga a hímzés tiszta pamutból készült, a póló hátulsó része és ujjai pedig különösen lágy esésű, pamut- és viszkóztartalmú anyagból vannak. A kerek nyakkivágású felső első részén alul emellett bájos, hullámos szegély található, amelyet szintén lyukhímzés díszít.



Lezserebb szettekhez tökéletes választás a hosszú blúz, amely világoskék színével remekül kombinálható a kínálat, de akár a már meglévő darabjainkkal is! A lágy esésű, krepphatású, tiszta pamutból készült blúz tunika stílusú nyakkivágásán kis állógallér, első részén pedig rejtett gomboláspánt található. A nőies vonalakat mellvarrás hangsúlyozza ki, emellett osztóvarrás és enyhe ráncolás is található rajta. A 36-tól 48-as méretig beszerezhető, biopamuttal készült darab oldalhasítékokkal ellátott, lekerekített szegélyei optimális mozgásszabadságot biztosítanak, kellemes anyaga pedig a melegebb napokon is kényelmes viseletről gondoskodik.

Csinos és kényelmes választás lehet a melegebb napokra a sötétkék, lyukhímzéses jerseyruha, amelynek alsó szegélye, valamint vállrésze dekoratív hímzéssel készült, a többi része pedig puha pamut és modál keverékéből álló anyagból, amely sötétkék alapon vékony fehér csíkos. Az S-től XL méretig kapható, A-vonalú ruha derékrészének bősége dekoratív, bojtos végű megkötővel szabályozható a tökéletes kényelem érdekében, amit akár egy sportcipővel is fokozhatunk, ha a sportosabb megjelenést preferáljuk, de a ruha akár egy elegánsabb cipővel is nyugodtan kombinálható.





Ha kicsit hűvösebbre fordul az idő, akkor nem árthat néhány plusz réteg – tavasszal viszont már nem a termo pulcsik ideje van, ilyenkor elég lehet az is, ha például egy leggings-t húzunk a ruhák alá. A fehér, sötétkék és fekete színben is kapható ¾-es, csipkés leggings tökéletes választás lehet, hiszen biopamuttal készült puha, pamut-sztreccs anyaga kényelmesen simul a bőrre, rugalmas derékrésze pedig nem vág be, így akár szűkebb ruhák alatt is nyugodtan viselhető. A nadrágszárak végén dekoratív csipkeszegély díszíti, így az S-től XXL méretig beszerezhető darab igazán csinossá teszi majd az összeállításunkat!

Szintén az enyhén csípős idő ellen jöhet jól a biopamutból készült hímzett, sötétkék cargo dzseki, melynek vállrészén található dekoratív hímzéses díszítés. A kellemesen puha, pamut-sztreccs anyagú dzseki két oldalsó, bevágott zsebén kívül két rávarrt mellzsebet is találunk, miközben a csinos megjelenésről az alakhoz simuló szabás gondoskodik. Az elöl gombokkal zárható darab remekül passzol a sportosabb szettekhez, miközben szabása és a dekoratív hímzése ilyenkor is biztosítja a nőies megjelenést!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

Hogyan válassza ki az ön számára megfelelő kristály ékszereket?

A megfelelő kristály kiválasztásához először is át kell gondolnia, hogy mit szeretne a kristály ékszerektől.

Rajzfilmfigurák a kifutókon és az utcán

Gyerekkor újratöltve: rajzfilmfigurák a ruhákon

A divatnak köszönhetően a felnőttek is lehetnek kicsit újra gyerekek, de nem gyerekesek.

Milyen nadrágot viselj?

Milyen nadrágot viselj? - avagy melyik nadrágot mikor illik hordani

A hétköznapokban nehéz nap mint nap kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat, valamint megfelelő kombinációjukat.